Guangzhou YELLO Packaging Co., Ltd.

Professionele Kosmetische Verpakkende Fabrikant

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Guangzhou YELLO Packaging Co., Ltd. Kwaliteitscontrole

De goede dienst, groot product! Van dit bedrijf hebben gekocht vóór & nooit teleur stellen zij. Deze orde was hetzelfde.

—— Nicole Dempsey

Deze zijn het aardigst, knap, het best gemaakt (duurzaam; zeer hard om) nevelflessen te breken!

—— Tiffany-Wagenmaker

Ik houd van hen!! Zo het professionele kijken. Ik zal tot van dit bedrijf in de toekomst opnieuw opdracht geven!

—— Elizabeth Jaramillo

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Ons bedrijf draagt strikt het beheer volgens de kwaliteitsnorm, heeft gevestigd „houtwol, nastreeft de schoonheid“ de ondernemingsgeest.

Onze technici zullen constant nieuwe projecten openstellen, en in nieuwe projecten, zullen wij kwaliteitscontrole in de eerste plaats zetten. Tijdens productproductie, zullen wij steekproeven eerste maken, tenzij de kwaliteit van de steekproeven overgaat, of wij zullen niet massaproduktie.

Gezien de belangrijkste kwaliteit verschenen de problemen tijdens productie, vestigden wij een specifiek team van technische transformatie, door kwaliteitsingenieur en R&D-ingenieurs, gewijd aan het kwaliteitsprobleem van de analyse van de worteloorzaak, samen met de van de het teamsamenwerking en automatisering van de matrijzeningenieur materiaalingenieur om het vorm en assemblageautomatiseringsmateriaal te verbeteren en te verbeteren, dus volledig de bron van kwaliteitsprobleem elimineren

Het verkoopteam zal regelmatig klanten contacteren en zal hen om vragen te verstrekken terugkoppelt op onze de diensttevredenheid, klantenklachten en Suggesties. Wij hebben speciaal personeel om dit probleem te behandelen en onze kwaliteitsbewaking te verbeteren om aan onze behoeften te voldoen.

Contactgegevens
Guangzhou YELLO Packaging Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Maggie Liang

Tel.: +86 13724012078

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)